Informatie

Camping Séquoia Parc

Verkoopprijs:
EUR 0

Te huur

Aankondiger bekijken:
Nicole Kramer
Nicole Kramer
Camping Séquoia Parc
0033(0)546855555

0033(0)546855556


Beschrijving:

Camping Séquoia Parc is een 5 sterren familiecamping op een domein van 45 ha. in het hart van de Charente-Maritime regio. Vlakbij La Rochelle, Île d’Oléron, Royan en Saintes in het meest zonnige gebied van Frankrijk na de Côte d’Azur. Op maar 7 km van het strand van Marennes.

NIEUW: "Les Brises Wellness & Fitness" met overdekt zwembad, sauna, hammam, experience douche en een bubbelbad (jacuzzi), Wellness-ruimte, Tisanerie, Fitnesscentrum, Solarium 800 m².

Op de camping vindt u alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Een waterpark van 2000 m² met 4 zwembaden, waarvan 3 verwarmd, met glijbanen, fonteinen en een rivier. De gratis Ibou en Minibou clubs voor kinderen van 4 tot 12 jaar, die het hele seizoen geopend zijn. Een speeltuin, een kinderboerderij en verschillende sportvelden voor tennis, voetbal en volleybal, staan ter beschikking van de hele familie. U kunt ook een fiets huren of een paard- of ponyrit maken om de omgeving te verkennen.

In het hoogseizoen (juli/augustus) kunt u met de hele familie genieten van avondanimaties (concerten en shows).Restaurant Le Carrousel is elke avond geopend. Naast het restaurant kunt u afhaalmaaltijden en houtoven pizza’s bestellen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in onze Vival supermarkt. Wij hebben ruime campingplaatsen die afgebakend zijn met struiken en bomen. Tevens bieden wij luxe accommodaties voor maximaal 7 personen.REF. Nr.:
NK821842

Woningtype:
Camping

Stijl:
Klassiek

Oppervlakte (buiten) (are):
45 ha

Oppervlakte (binnen) (m²):


Aantal badkamers:

Aantal douches:


Aantal kamers:


Garage:
Geen

Aantal garageplaatsen:


Zwembad:
Ja

Bijkomende gebouwen:


Ligging:
Platteland


Kenmerken:
De eigenaar spreekt Duits
De eigenaar spreekt Engels
De eigenaar spreekt Frans
De eigenaar spreekt Nederlands
Huisdieren toegelaten
Jacuzzi
Sauna
Tennis
Toegankelijk voor mindervalidenLocatie:
Poitou-Charentes
Saint-Just-Luzac 17320
La Josephtrie

Bouwjaar:
1997

Commissie agent/aankondiger(%):


Huurprijs Laagseizoen / Huurprijs Hoogseizoen:
21 & + /nacht/nuit/night / 61 & +/nacht/nuit/night

Bezoekers:
2925

Opgesteld op:
22-01-2015

rentaholidayhouseinfrance.com