francelocationvacances.be Français Rentaholidayhouseinfrance.com Nederlands rentaholidayhouseinfrance.com English
  Zich inschrijven frankrijkvakantieverhuur.be
frankrijkvakantieverhuur.be verhuur vakantiewoningen Frankrijk verkoop vakantiewoningen Frankrijk verhuur villa's Frankrijk
frankrijkvakantieverhuur.be Home       Verwittig mij       Advertentieabonnementen       Hoe werkt het?       Adverteren       FAQ       Contact frankrijkvakantieverhuur.be
frankrijkvakantieverhuur.be
INLOGGEN
Gebruiker
Paswoord
Nieuwe gebruiker,
klik hier!

Paswoord vergeten!
frankrijkvakantieverhuur.be
 
frankrijkvakantieverhuur.be
ZOEKEN
Te huur/Te koop
Regio
Stad
Woningtype
Slaapkamers Badkamers
Zwembad
Sorteren per
frankrijkvakantieverhuur.be
 
frankrijkvakantieverhuur.be
MENU

frankrijkvakantieverhuur.be

FAQ - Veel gestelde vragen

Adverteerders

Deze site is in het Frans of het Engels. Hoe kan ik Nederlands kiezen?

Deze site is drietalig en u kan uw taal kiezen op de onthaalpagina, helemaal links bovenaan, door te klikken op uw taal.


Hoe adverteren?

Bekijk eerst de Advertentieabonnementen onder “Advertentieabonnementen” en kies een advertentieabonnement. Klik op "advertentieabonnementen bestellen” om uw gekozen abonnement aan te vragen. Vul alle gegevens in en klik op “verzenden”. U krijgt via mail de uitnodiging om uw advertentie aan te maken en daarna een mail met de betalingsgegevens.

Meteen daarna mag u zich inschrijven als nieuwe gebruiker. U dient eerst te klikken op "Adverteren" (derde woord van rechts in de blauwe balk bovenaan). Dan krijgt u verschillende velden waar u uw persoonlijke gegevens moet invullen. Alle velden met een * sterretje zijn verplicht. U neemt de veiligheidscode correct over (zorg ervoor dat de numlock van uw computer aan staat). Uw paswoord moet u tweemaal ingeven (er zijn geen leestekens mogelijk, enkel letters en cijfers). Klik daarna op "Verzenden". Nadien krijgt u meteen het scherm om u in te loggen. U kan u ook inloggen via het blauwe vak links op de onthaalpagina. Vul uw login (Gebruiker) en paswoord in. Klik op "Go".
Klik op "Advertentie toevoegen" in de "Eigenaar Login/ Menu"

Laad een foto op via "Bladeren" en vul alle velden in (de velden met een * zijn verplicht; u krijgt een foutmelding als u ze niet correct invult). Als u klaar bent, druk dan op "Advertentie verzenden". Op het volgende scherm krijgt u een bevestiging dat uw gegevens naar ons werden doorgestuurd.

Nadat ons team uw advertentie heeft vertaald en goedgekeurd krijgt u een mail dat uw advertentie op www.frankrijkvakantieverhuur.be werd geplaatst.

Indien de betaling ons na 10 dagen nog niet bereikt heeft, dan kunnen wij uw advertentie verwijderen.

Wat is een Advertentieabonnement?

Om een advertentie te plaatsen op www.frankrijkvakantieverhuur.be moet u eerst een advertentieabonnement kiezen. We hebben 3 advertentieabonnementen tegen verschillende prijzen:

ADVERTENTIE 1-JAAR: tegen de prijs van 60 euro blijft uw advertentie voor 1 woning gedurende 365 dagen (1 jaar) op onze site. U mag 1 hoofdfoto plaatsen en 4 foto’s toevoegen aan de fotogalerij.

TWEEDE ADVERTENTIE: U heeft al een advertentie en u wenst een tweede (of derde, vierde,…) advertentie toe te voegen? Dit kan en voor slechts40 euro blijft uw advertentie voor 1 woning gedurende 365 dagen (1 jaar) op onze site. U mag eveneens 1 hoofdfoto plaatsen en 4 foto’s toevoegen aan de fotogalerij.

ADVERTENTIE DOOR WEBMASTER: U bent niet zo handig met een computer, maar u wilt toch een advertentie plaatsen? Dan is dit abonnement geschikt voor u! Wij halen de nodige gegevens van uw website (tekst, foto’s, gegevens) en vertalen ze en brengen ze zelf in voor maar 100 euro. U hoeft helemaal niets te doen. Voor 100 euro blijft uw advertentie voor 1 woning gedurende 365 dagen (1 jaar) op onze site. We plaatsen 1 hoofdfoto en 4 foto’s (indien mogelijk) in de fotogalerij.

Hoe kan ik een advertentieabonnement aanvragen?

Ga naar «Advertentieabonnementen» en klik op “advertentieabonnementen bestellen”. Vul alle gegevens in en klik op “verzenden”. U krijgt via mail de betalingsgegevens.

Wat is een IN DE KIJKER abonnement?

Indien u al een advertentie heeft aangemaakt, bieden wij u de mogelijkheid om uw advertentie gedurende 30 dagen in de kijker te zetten, dit wil zeggen op dat uw advertentie verschijnt op de homepage (onthaalpagina).

Hoe kan ik een IN DE KIJKER abonnement aanvragen en hoeveel kost mij dat?

Een in de kijker abonnement kost20 euro en uw advertentie staat gedurende 30 dagen in de kijker. Om een in de kijker abonnement aan te vragen gaat u naar “Advertentieabonnementen” en klikt u vervolgens op “Advertentieabonnementen bestellen”. U vult uw gegevens in en duidt aan dat u het in-de-kijker abonnement wil bestellen. Naast het Referentienummer vult u de letter-cijfercombinatie in die aan uw advertentie werd toegewezen bv. AB124545. Vervolgens krijgt u van ons een mail met de betalingsgegevens.

Hoe kan ik de voornaamste foto toevoegen of wijzigen?

U kan uw voornaamste foto toevoegen of wijzigen nadat u ingelogd bent met uw Gebruikersnaam en paswoord. Klik op “Advertentie wijzigen” in het “Eigenaar Login/Menu”. Klik vervolgens op de foto of de titel van de advertentie. U kan uw voornaamste foto toevoegen of wijzigen door te klikken op “Bladeren” en een foto naar keuze te selecteren. Klik vervolgens op “Foto Opladen” en “Advertentie verzenden” onderaan de pagina.


Ik krijg deze foutmelding als ik mijn foto wil opladen. Wat moet ik doen?

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 4368 bytes) in /home/frankrij/public_html/includes/functions.php on line 425

De resolutie van uw foto is te groot. Normaal past onze server de resolutie automatisch aan. Verklein de foto naar 640 x 480 px. Indien u dit niet zelf kan, mag u uw foto's naar info@frankrijkvakantieverhuur.be sturen, dan doen wij dit wel voor u.


Hoe kan ik de 4 foto’s toevoegen in de fotogalerij?

U kan 4 foto’s toevoegen aan de fotogalerij van uw website. Log in met uw Gebruikersnaam en Paswoord en klik op GO. Klik op “Advertentie wijzigen” in het “Eigenaar Login/Menu”. Klik vervolgens op de foto of de titel van de advertentie. In het “Eigenaar Login Menu” klikt u op “Fotogalerij”. Selecteer een foto van op uw harde schijf door te klikken op “Bladeren” en kies een foto. Klik op “Foto toevoegen”. Doe hetzelfde met de andere foto’s. Om een bestaande foto aan te passen, gelieve eerst de gewenste foto te selecteren in bovenstaande lijst. Laad vervolgens de nieuwe foto op in onderstaand formulier en klik dan op "Foto aanpassen".

Indien u een fatal error krijgt, is het mogelijk dat de resolutie van uw foto te groot is. Verklein de foto naar 640 x 480 px of stuur uw foto's naar info@frankrijkvakantieverhuur.be.


Ik heb een advertentie aangemaakt en kreeg een bevestiging. Toch komt het inschrijvingsformulier opnieuw op het scherm. Wat moet ik doen?

Niets, u kan gewoon uitloggen door te klikken op “Uitloggen”, rechts bovenaan in de blauwe balk.


Ik ben mijn paswoord vergeten. Wat nu?

Ga naar het blauwe kader waar u zich kan inloggen en klik op “Paswoord vergeten”. Vul uw e-mailadres in en dan krijgt u uw paswoord via mail toegestuurd.


Bezoekers

Hoe kan ik een eigenaar van een vakantiehuis contacteren?

Ga naar de advertentie van het vakantiehuis en klik op “Contact eigenaar”, naast de foto om rechtstreeks aan de eigenaar een bericht te sturen. Zorg dat u uw e-mailadres correct spelt, want anders zal u nooit een antwoord krijgen op uw vraag. U moet de veiligheidscode volledig én correct overtypen in het vakje ernaast. Klik ten slotte op “verzenden”.


Wat betekenen de icoontjes bij de advertenties?

icoonbadgeeft het aantal badkamers weer

icoonslaapkamergeeft het aantal slaapkamers weer

icoongaragegeeft het aantal garageplaatsen weer

contactAls u hierop klikt, kan u de eigenaar een bericht sturen.

Als u hierop klikt, gaat u naar de website van de eigenaar.

printenAls u hierop klikt kan u de advertentie uitprinten.

pdfAls u hierop klikt krijgt u de advertentie in een PDF-bestand.

favorietenMet deze knop voegt u de advertentie aan de lijst van uw favoriete websites toe.

googlemapGoogle Map

vriendStuur de link van een advertentie op deze site door naar een vriend.

rentaholidayhouseinfrance.com

 
©2008-2012 Frankrijkvakantieverhuur.be - ASW Translations - VAT BE 745.167.460
Algemene voorwaarden - Ontwikkeld door EDP Web Design